Severnoameriška podružnica družbe W Abrasives je od 15. do 17. januarja predstavljala svojo ponudbo na prireditvi SSPC Greencoat v teksaškem mestu San Antonio.

Razstava je namenjena pregledu dosežkov v izdelavi zaščitnih premazov za pomorska plovila in industrijo. Izjemno uspešna razstava je bila odlična priložnost za povezovanje z nekaterimi obstoječimi kupci, distributerji in prodajnimi podjetji, ki jih zelo cenimo, in za navezovanje stikov s potencialnimi novimi kupci, ki smo jih seznanjali z rešitvami W Abrasives. 

 
Po izdelkih in ponudbi družbe W Abrasives so v teh treh dneh povpraševali številni obiskovalci, več tako pridobljenih prodajnih sledi pa je zelo obetavnih. V skladu z lani zastavljenim pospeševanjem prodaje je bil na našem razstavnem prostoru posebne pozornosti deležen Profilium, saj smo na prednosti čiščenja z uporabo naših vrhunskih rešitev premium opozorili tudi s posebnim informativnim panojem.

Letošnja razstava SSPC 2013, ki je potekala v organizaciji Društva za zaščitne premaze, nam pomeni nov uspeh in zelo se že veselimo nadaljnjega razvijanja stikov in sodelovanja z novimi kupci na področjih njihovega delovanja in v pripravi rešitev za obdelavo površin. 

Vsem, ki ste obiskali naš razstavni prostor, se iskreno zahvaljujemo za to priložnost, da smo skupaj z vami razpravljali o prednostih sodelovanja z izvrstno ekipo družbe W Abrasives.