Na najpomembnejši razstavi leta “Marmomacc“ v italijanski Veroni je tudi to leto znova zasijal svet marmorja in granita.

Winoa, ki se tega dogodka redno udeležuje že od vsega začetka, je pritegnila obiskovalce s svojim novim razstavnim prostorom, postavljen tako, da je odražal duha inovativnosti in tehnologije, kupcem pa je kupcem sporočal, da smo jim na voljo za vse, kar potrebujejo.

Na obisk jih je vabil zelo odprt, prijeten prostor, ki jim je ponujal možnost, da se srečajo z našimi tržniki z vsega sveta in se seznanijo z novimi pobudami in novimi izdelki.

V Winoi smo obiskovalcem znali pojasniti uspeh naših številnih izdelkov:

COSMOS smo jim predstavili z novim filmom, v katerem smo se pogovarjali z zelo zadovoljnim italijanskim kupcem (Nuova Italiana, sestavni del skupine Formigari Group);

STELUX jih je pritegnil z novo brošuro, lepimi vzorci in elegantno predstavitvijo;

novi program WACost, zasnovan posebej za primerjavo tračnih žag za rezanje granita in zmanjševanje stroškov ob uporabi sistema Multiwire, smo na posebni prireditvi v okviru sejma predstavili svojim mednarodnim zastopnikom.

Odziv obiskovalcev je bil dober, pritegnili so jih tako razstavni prostor kot informacije, s katerimi smo jih oskrbeli.

Uporaba kamna v svetu se povečuje – nove tehnologije se razvijajo, drobljeni jekleni granulat pa še naprej ostaja najprimernejše delovno sredstvo pri rezanju granita in drugih plemenitih kamnin: to je sporočilo, ki smo ga prejeli iz Verone.